Hopp til innholdet

Storslagen jubileumsfeiring for Vålerbanen

STCC-runden i Norge ble en fantastisk markering av 15-årsjubileumet til Vålerbanen.
– Arrangementet ble en gedigen markedsføring for hele kommunen og norsk racing i sin helhet. Men nå er det viktig at flere kommer på banen og bidrar til å bygge videre på det vi har fått til, sier Erik Dobloug.

 

Tommy Rustad oppgitt over utelukkelse

Tommy Rustad var oppgitt etter at han ble utelukket i STCC-løpet på Vålerbanen. Han lå på 3. plass da alt gikk galt for Volvo-føreren.

 

Tidenes folkefest på racingbanen

STCC-runden på Vålerbanen ble akkurat den publikumssuksessen og fartsfesten arrangøren hadde håpet på. – Dette gikk nesten bedre enn forventet, smiler Even Wiger.

 
Koenigsegg

Publikumsmagnet på plass

Fredag kveld var en skikkelig publikumsmagnet på plass på Vålerbanen. Da
rullet en knallgul Koenigsegg CCR inn portene.

 
Norvald Haaland (t.h.) er ett av de store trekkplasterne under STCC-runden på Vålerbanen. Andreas Mikkelsen (t.v.), Thomas Schie og Tommy Rustad er imponert over det Haaland har prestert denne sesongen.

Den tøffeste av de tøffe

Norvald Haaland er den tøffeste av de tøffe. Nordmannen ligger på en andreplass Pro Superbike, som er nordens mest prestisjefylte MC-klasse innen roadracing. I helga skal han i aksjon under STCC-runden på Vålerbanen.

 

Mikkelsen offensivt ut

Denne uken fikk Andreas Mikkelsen prøvesitte bilen han skal kjøre til helgen og mener at oddsen er i hans favør når han skal kjøre mot prins Carl Philip på Vålerbanen.

Se innslaget på NRK Nett-TV her.

 
NRK satser tungt på STCC. Her blir Erik Dobloug, administrerende direktør for Norsk Trafikksenter, intervjuet av statskanalen.

Stor medieinteresse for STCC

Over 100 journalister og fotografer er akkreditert til helgens STCC-runde. - Det sier alt om interessen og kvaliteten på det som skal skje på Vålerbanen, sier Even Wiger.

 
Denne bilen er et skikkelig råskinn. Hele 800 hestekrefter har Kai Bakken fått ut av motoren til denne Audi S1 Quattro. Søndag kan du se bilen i aksjon på Vålerbanen.

Verstingbil til Vålerbanen

Det kommer mange gromme konkurransebiler til STCC-festen på Vålerbanen. Men ingen kan måle seg med Kai Bakkens Audi S1 Quattro – i hvertfall ikke hva hestekrefter angår.

 
Thomas Schie (t.v.) og Tommy Rustad har begge ambisjoner om å vinne STCC-runden på hjemmebane.

Her er Norges raskeste menn

– Kom til Vålerbanen og opplev STCC-sirkuset i helga. Dette er noe av det mest profesjonelle innen europeisk racing, forteller Norges raskeste menn.

 
To av Luftforsvarets F16-fly deltar med flyoppvisning over Vålerbanen

I 1200 km/t over Vålerbanen

Det blir fart og spenning i luftrommet over Vålerbanen når Luftforsvaret holder oppvisning med to F16-fly på fredag.
Les hele saken på glomdalen.no

 
Tommy Rustad

Rustad om STCC

Motorsport.no var med STCC-teamet til Volvo på test på Vålerbanen før STCC-sirkuset ankommer 14. september.
Les hele saken og se web-TV her

 
Norvald Haaland på pallen

Norsk topplassering i Pro Superbike

Etter forrige helgs krasj fra ledelse i NM-runden på Vålerbanen, reiste Norvald Haaland seg på en mesterlig måte og tok en ny sterk 2. plass på Knutstorp Ring helt syd i Sverige.

 
Thomas Schie

Ufint mot Thomas Schie

Etter å ha startet fra andre startspor, ble Thomas Schie offer for ufin kjøring og en “drive true”-straff i den niende runden i årets STCC-mesterskap på Ring Knutstorp søndag. Dermed ble det som så ut til å bli ett av Thomas beste løp denne sesongen ødelagt.

 
Rustad og Dahlgren

STCC Knutstorp: Tommy Rustad slapp med skrekken etter krasj

Tommy Rustad slapp fra det med skrekken da han snurret av banen og gikk med fronten i autovernet under kvalifiseringen til dagens STCC-runde på Knutstorp.

 
Petter Solberg

Fartsfylt mestermøte med Petter Solberg og Ole Einar Bjørndalen

Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen er kjent for sin interesse for raske biler. Under STCC-runden på Vålerbanen får han virkelig muligheten til å utfolde seg bak rattet, og kjørelæreren blir ingen ringere enn Petter Solberg.

 
Carl Philip Bernadotte

Rallyprinsen konkurrerer mot svenskeprinsen

Det er duket for en spennende duell når STCC-sirkuset kommer til Vålerbanen. Norges rallyprins Andreas Mikkelsen har bestemt seg for å måle krefter mot en ekte prins. I en innleid Porsche skal han konkurrere mot prins Carl Philip av Sverige.

 
Carl Philip Bernadotte

Kongelig deltagelse på Vålerbanen

Vålerbanen får kongelig deltakelse når STCC-sirkuset kommer til Norge i 13. og 14.september. Prins Carl Philip av Sverige vil konkurrere i sin Porsche Carrera.

 
Tommy Rustad - Karlskoga

STCC Karlskoga: 6.plass til Tommy Rustad

Tommy Rustad kjørte sin raskeste runde noensinne rundt Karlskoga-banen under kvalifiseringen til dagens STCC-løp og sikret seg andre startspor. I løpet ble det 6. plass på Volvo-føreren.

 
STCC

Historisk for Vålerbanen

NRK sender direkte fra alle løpene i den skandinaviske asfaltracing-serien STCC. Nordmennene Tommy Rustad og Thomas Schie er blant favorittene. Første sending er søndag 20. april, kl 14.55.

 
Gandalf