Hopp til innholdet
Petter Solberg

Fartsfylt mestermøte med Petter Solberg og Ole Einar Bjørndalen

Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen er kjent for sin interesse for raske biler. Under STCC-runden på Vålerbanen får han virkelig muligheten til å utfolde seg bak rattet, og kjørelæreren blir ingen ringere enn Petter Solberg.

Ole Einar Bjørndalen
Ole Einar Bjørndalen

Når STCC-sirkuset kommer til Norge og Vålerbanen 13. og 14. september vil det være mulig å få se tidenes beste skiskytter på en annen arena enn i langrennsporet og på standplass. Selv om han bytter ut skidress med kjøredress, er det ikke ventet at Ole Einar vil oppleve kladdeføre. Den sympatiske Simostranda-gutten er nemlig ikke ukjent med raske biler, og har tidligere signalisert at han kan tenke seg å kjøre billøp når den fantastiske skiskytterkarrieren en gang tar slutt. Når han kommer til Vålerbanen for å overrvære STCC-runden i september vil han også få en forsmak på hva som eventuelt vil vente ham hvis han satser på en racingkarriere. Ole Einar vil nemlig få lov til å leke seg på banen i en Porsche. Mulighetene er store for at det er bilen til selveste prins Carl Philip av Sverige Ole Einar får «leke» seg med. Ikke nok med det – Petter Solberg tar også turen til Vålerbanen – og Subaru-føreren har takket ja til å lære Ole Einar hvordan han skal håndtere bilen. Det er med andre ord duket for et skikkelig mestermøte og mye show.

– Vi er svært takknemlige for at både Ole Einar og Petter kommer for å overvære STCC-runden i Norge. Dette er to av Norges aller fremste og mest profesjonelle idrettsutøvere, og at de to velger å komme sier en god del om kvaliteten på det som skal skje. Vi har også leid inn en Subaru som Petter skal kjøre oppvisning med. Kjenner jeg Petter rett blir det piruetter over hele banen. For å bruke hans eget uttrykk: Dette kommer til å bli helt verst, forsikrer Even Wiger, som er prosjektleder for STCC-runden i Norge.

Gandalf